Áthidaló kölcsön 1 évre

Igényelhető kölcsön összeg:
2.000.000 Ft – 40.000.000 Ft

THM** kockázati besorolástól függően: 14,11% - 22,50%.

** A THM 1 éves futamidő, 5.000.000,- Ft kölcsönösszeg, és 2019.07.01. napján történő szerződéskötés figyelembevételével került meghatározásra. A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM mutató mértéke nem tükrözi a hitel kamatkockázatát.

Egyszerű kölcsön konstrukció, amely 1 évre biztosítja a kölcsönösszeget.


A futamidő alatt Ügyfeleinknek havonta vagy csak kamatot, vagy még kamatot sem kell törleszteni, 1 év elteltével pedig egyösszegben esedékes a tőke és járulékainak visszafizetése . Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az Áthidaló Kölcsön jellegéből adódóan a futamidő végén jelentős egyösszegű teljesítés lesz esedékes, amely komoly anyagi terhet jelent! Tehát csak akkor ajánlott ez a konstrukció, ha már most biztos benne, hogy 1 éven belül ingatlan eladásból, vállalkozásból vagy egyéb forrásból nagyobb bevétele várható.

Regisztálok
Megoldást keres 1 éves áthidaló kölcsönre?


Keressen minket
bizalommal


Kérdésem van

FEDEZETEK

A kölcsön fedezete a Pénzintézet által forgalomképesnek ítélt per-, teher-, és igénymentes, önálló helyrajzi számon nyilvántartott - akár több - lakás vagy családi ház lehet. Preferált területek: Budapest, frekventált helyen nyaraló, üzlethelyiség is hozható fedezetként.

Az ingatlan piaci értékének 50%-áig igényelhető a kölcsön.

A fedezetül felajánlott ingatlanra a Pénzintézet önálló jelzálogjoga, valamint elidegenítési és terhelési tilalom kerül bejegyzésre, az Adós(ok)nak pedig közjegyző előtt egyoldalú tartozáselismerő nyilatkozatot kell tenni.

Fontos tudni, hogy valamennyi tulajdonost, a tulajdonosok házastársát, az esetleges haszonélvezőket és özvegyi joggal rendelkezőket Adósként vonják be a kölcsönszerződésbe. Ugyancsak további Adós vagy készfizető kezes bevonása szükséges gazdálkodó szervezetek, KHR-es, valamint a szerződéskötéskor 25 év alatti és a futamidő végén 75 évesnél idősebb ügyfelek esetében.

Gyorsan szeretne pénzhez jutni?

Megoldást keres 1 éves áthidaló kölcsönre?


Keressen minket
bizalommal


Regisztrálok

Miért ezt a konstrukciót válassza?


Kölcsöneink szabad felhasználásúak, így akár meglévő, akár megvásárolni kívántbingatlanra felvehetőek.


Rendkívül egyszerű és gyors az ügyintézés. Arra törekszünk, hogy ügyfeleink akár 7 munkanap alatt hitelt kapjanak. A munkafolyamatotokat úgy optimalizáljuk, hogy akár ennyi idő alatt eljussunk a procedúra elejétől a végéig, a Hitelkérelem benyújtásától a folyósításig. Ez persze Önön is múlik! Sajnos a pontatlanul kitöltött Hitelkérelem, a hiányos dokumentáció, a rendezetlen tulajdoni lap, a közjegyző időbeosztása és még számos egyéb körülmény - amelyre Társaságunknak nincsen ráhatása - lassíthatja az ügymenetet.


Megfelelő biztosítékok nyújtása esetén a KHR rendszerben nyilvántartott ügyfelek is hitelhez juthatnak.


Ha Ön gazdálkodó szervezet tagja / tulajdonosa, könyvelőjével érdemes átgondolnia, hogy a kölcsönt vállalkozása vegye fel a cégtulajdonos(ok) ingatlanának fedezete és készfizető kezesként való bevonása mellett.


Kisvállalkozók is könnyedén hitelhez juthatnak.


Nyugdíjasok is igényelhetik a kölcsönt.


Nem előfeltétel a fedezetül felajánlott ingatlanra vagyonbiztosítást kötni.


Ön már rendelkezik bankszámlával, ezért nem feltétel, hogy nyisson újabbat.


Társaságunk arra törekszik, hogy hiteligénylő Ügyfelei a lehető legrövidebb időn belül hitelhez jussanak. A munkafolyamatotokat úgy optimalizáljuk, hogy akár 7 munkanap alatt eljussunk a Hitelkérelem benyújtásától a folyósításig. Ez persze Önön is múlik!

Regisztrálok az áthidaló kölcsönre